laupäev, 7. juuli 2012

Põlved peojärgsel hommikul

Nii. Avastasin, et 36 ja pidutsemine vahemerelikult soojas suves kesklinna ja vanalinna klubides pole enam ikkagi see, mis organiseeritud peod kolleegide, liidu või perekonnaga.
Öösel oli linnas sama äge sagimine kui mistahes talvisel tööpäeval. Noorem generatsioon on ilmunud.
Peoõhinas tutid ja kutid. Minides ja pikkades kleitides, esimeste jookide ja tantsuhimude kütke sattunud peaaegu inimesed.
Kui hea, et see on enesel juba minevikku jäänud. Ise ei tahaks see elusuurust otsiv "maadeavastaja" olla. See aeg on möödas. Läbi. Nüüd tahaks kvaliteeti kavntiteedile eelistada. Arunatuke on peas.
Kõrged kontsad munakivil, pikk mürkroheline siid, läikelised mustad kiharad ja veripunased huuled, sõbratari valge mustaga puhvkleit, mukitud ja sätitud - meid saatsid viled, hüüatused, pilgud ja naeratused.
Hot, so hot öeldi. Üks mees oleks Gloria ees ninuli kukkunud, kui meid minemas nägi.
Aga hommikusse raius ennast äikeseootel ilm peavalu ja tundega, et jalad oleksid nagu mikrofoni ümarotsad ja põlved valutasid. Esmaabikokteil aitas ja dušš ja kohv ja mingi vajadus soolase järele - pidu noh....

Kommentaare ei ole:

Mälestus ühest märtsipäevast

Nüüdseks ammu meie keskelt lahkunud emaema elulugu ajendas mind aastaid tagasi suguvõsalugu kokku panema.  Just sellest romaanist - "Ja...