kolmapäev, 2. veebruar 2011

Looduslikud nipid

Mõnikord võtab naisterahvas ette ja otsustab teha endale koduse spaa. Sellise omamoodi spaa.
Iseenesest mõistetavatena näivad juuksed värvida, pediküür, maniküür, koorin ja kreemitan, raseerin ja epileerin, vahatan ja silun on asja üks külg.
Hoopis uudsem lähenemine on (tegelikult ammutuntud tõde, et iga uus on unustatud vana, eksoel?) see, kui naisterahvas avab ostustavalt külmiku ja kuivainete kapi ning ajab näpuga järge iidsete ilunippide tarkusi.
Munamask juustele, mee, oliiviõli ja muna mask näole. Riitsinus küüntele ja ripsmetele, kohvipaks ihule. Hommikul tursed näolt ja kaelalt porgandimahla kuubikutega.
Määrid pealt ja hõõrud nahka, jood vett ja imetled jumet. Vaatad kriitiliselt halliks kiskuvaid oimukohti ning märkad vananevat nahka, võitled Looduse Tahtele vastu söödavate vahenditega.
Nagu paganama ökopood, ainult kodus.
Lisaks muidugi seespidine vitamiin ja veidikene liigutamist ka.
Kas on võimalik aega enda kasuks pöörata?
Veel ei tea, aga üritada ju tasuks. Proovida oleks vaja uudset idujooki ja siis veel ka jääteed.
Igatahes keefir+petersell+murulauk+kurk oli tõhus vahend, kuid tüütav ka.
35 pole enam mägede taga.
Aeg lendab, liigesed valutavad, uni tundub üha enam värskendav ja kosutav.
Kui seni sai veel noorusele omase sarmiga ennast kiirelt vormi, siis nüüd peab rohkem tegutsema ja miks siis mitte ennast looduse altariga veidikeseks ühendada.

Kommentaare ei ole:

Mälestus ühest märtsipäevast

Nüüdseks ammu meie keskelt lahkunud emaema elulugu ajendas mind aastaid tagasi suguvõsalugu kokku panema.  Just sellest romaanist - "Ja...