laupäev, 7. jaanuar 2017

Aastalinnud on turteltuvid

Koolis töötamise juures on väga palju plusse: korralik palk, head töötunnid, mõnus orienteeritus oma valdkonnas, oskus suhelda (jah, ma tean, et pole selles kõige tugevam, kuid ma püüan areneda); pikk ja korralik puhkus, meeldivad kolleegid. Miinuseid on ka, aga see on selline mööduv ja perioodiline, mitte märkimisväärne igatahes. 
Üks suuri plusse seisneb tõigas, et koolis on väga paljude erinevate teadusharude esindajad ning mitmekesisus teadupärast rikastab.
Ei uuri ühekülgselt äigepreparaate või ei määra markereid vereanalüüsist ning ei pea sinna juurde leidma igapäevast töövälist huvitegevust ning seda siis tviitima ja teeseldud õnnelikkust sealjuures näole manama. Või kuvandama ennast õnneliku võõrasemana (hahahahahaha). 
Sõnaga, mitme eriala inimesed annavad väga eripalgelist teavet mitmete asjade kohta. Bioloogilt kuulsin juba mitmeid aegu tagasi, et on aasta lill ja kala ja loom ja lind. Iga-aastaselt valitakse. 
Ma polnud ausalt öelda sellele kunagi erilist tähelepanu pööranud, kuid nüüd siis lugesin uudistest, et aasta 2017 linnuks  valiti tutreltuvi(d).
Nendele, kes kavatsevad abielluda ja pesa punuda, neile on see suisa oomenlik?
Vahva, vaatab, kuidas koolitöhe tutreltuvisid tasalülitatakse. 

Kommentaare ei ole:

Mälestus ühest märtsipäevast

Nüüdseks ammu meie keskelt lahkunud emaema elulugu ajendas mind aastaid tagasi suguvõsalugu kokku panema.  Just sellest romaanist - "Ja...