pühapäev, 4. märts 2012

Bonzo tegi head asja

Eile ma kuulsin üle mitme aja midagi sellist, mis pani sipelgad kuklas sagima. Enim nähtud/kuuldud/vaadatud/tsiteeritud "Viimse reliikvia" laulud Paul-Erik Rummo sõnadega on meile absoluutselt pähe kulunud. Pistoda, Vaba laps, Kindel linn, Mässajate laul, Prostituudi laul. Ja selle prostituudi laulu omapärast nägemust Bonzo oma valge havailase välimusega, kõditavalt madalal häälel esitaski. Ja tunduvalt mitmekülgsemalt, kui originaal seda eales pakkunud oli.
Eesti Laul 2012 iseenesest polnud midagi väga erilist. Võitis see, kes ei meeldinud ja teiseks jäi see, kes ainsana meeldis. Võimsuse poolest.
Ja need vaheklipid "Õige eestlase konkurss" - täielik õnnestumine. Inimesed foorumites vinguvad - ropp ja mage ja mis kõik veel. Aga kuulge - sellised enamik eestlasi ju ongi!!!
Vaadake oma naabrusesse, kolleegide hulka, tutvuskonda, jälgige saateid, mida I, II, III Eestist näidatakse - see ju vastab tõele.
Muide (võin ka ennast korrata, kuid see käib asja juurde):
I Eesti - teab, et on olemas saade "Võsareporter"
II Eesti - vaatab ssadet "Võsareporter"
III Eesti osaleb saates "Võsareporter"
Kuid selgroogu mööda tõmmati külma meeldivuse niite, sest see Bonzo lugu oli ikka väga hea.

Kommentaare ei ole:

Mälestus ühest märtsipäevast

Nüüdseks ammu meie keskelt lahkunud emaema elulugu ajendas mind aastaid tagasi suguvõsalugu kokku panema.  Just sellest romaanist - "Ja...